Verrassingsmenu "Le voyage de Marco Polo"

Als een van de pioniers onder Chinese restaurateurs presenteren wij, in ons jubileumjaar, met trots de nieuwe seizoenskaart. Afgestemd op de jaargetijden, op basis van verse producten en authentieke smaken… Mocht U toch geen keus kunnen maken? Laat U zich dan verrassen door onze chef!

5 gangen     € 40 p.p. (minimaal 2 personen)
6 gangen     € 47 p.p. (minimaal 2 personen)

Keizerlijk eend menu

Deze onbetwiste klassieker uit ons twintigjarig bestaan, wordt op authentieke wijze bereid met een van de beroemdste streekproducten.

€ 34 p.p. (minimaal 2 personen)

Flensjes met geurige krokante lapjes eendenvel, Komkommer, prei en Hoisinsaus

~

Licht gebonden eendensoep gevuld met shiitake en bamboescheuten

~

Crunch van eendfilet met 5-spices op knapperige ijsbergsla

~

Reepjes eendenborst in Gongbaosaus geserveerd op teppan/geflambeerd met cognac

~

Iets lekkers uit onze dessertkaart

Chinees menu

€ 18,5 p.p.

Kippensoep of tomatensoep

Babi pangang
Foe yong Hai
Sateh ajam
Koe lu yok

Koffie of thee

Vanaf 2 personen Tjap tjoy extra
Vanaf 4 personen Kip kerrie extra

Keuzemenu

Maak keus uit onze seizoenskaart, of stel uw eigen menu samen.

3 gangen € 29,5 p.p. (voor-, hoofd-, nagerecht)
4 gangen € 35 p.p. (voor-, tussen-, hoofd-, nagerecht)

Wijnarragement € 8 (2 glazen), € 12 (4 glazen)

Heeft U voorkeur voor een andere gerecht? Overleg het met uw gastvrouw.

Oude bekenden

Mihoen goreng met kipfilet

€ 12

Gevuld omelet met groenten (vegetarisch)

€ 12

Traditionele babi pangang van mager vlees

€ 14

Mihoen goreng Singapore met garnalen, vlees en kerrie

€ 15

Voor- & tussengerechten

Zuurpikante soep met shiitake en bamboe scheuten (vegetarisch)

€ 5

Heldere kippenbouillon gevuld met Wantan

€ 5

Kippenspiesje, zoete sojasaus met scheutje sake/Kantonese voorjaarsrol/ingemaakte Chinese kool (vegetarisch mogelijk)

€ 7

Gestoomde huisgemaakte Dim Sum

€ 7

Flensjes met op theebladeren geroosterde eendfilet/komkommer/prei/Hoisin saus

€ 7

Crunch van eendfilet en groenten/5-spices/geserveerd op knapperige ijsbergsla (vegetarisch mogelijk)

€ 8

Krokante envelopjes met garnalen, huisgemaakte zoetzure saus, bundeltje van tongfilet, mango-gember chutney

€ 8

Gestoomde coquilles met knoflook/chips van coquille/sorbet van limoen en chilipeper

€ 10

Gebakken heilbotfilet, salsa van venkel en Japanse rettich, zeewier salade

€ 8

“Grande Entrée Surprise” diverse voorgerechtjes samengesteld door de chef v.a. 2 personen

€ 10 p.p.

Hoofdgerechten

Geroosterde eend, geurige saus van miso en koriander

€ 19

Boeddhistisch heiligenmaal een heerlijke mix van paddenstoelentempura en knapperige groenten

€ 16

Krokant geroosterde eend volgens traditionele recept/Hoisin saus/seizoensgroenten

€ 19

Geroerbakte kipfilet, groenten, cashewnoten, kwarteleitjes, zoet-pikante Gongbao saus

€ 16

Teppan trio van varkensvlees, kipfilet en runderhaas/uien/paprika/Shacha saus

€ 19

Teppan van runderhaas, groenten, paddestoelen, Tausie saus

€ 19

Gesauteerde fazantfilet, gember, chilipeper, bosui, prei, vergezeld door geroosterde buikspek en seizoensgroenten

€ 19

Gebakken zalmfilet, gekarameliseerde shiitake, groenten

€ 19

Teppan van Black Tiger garnalen/knapperige groenten/zachte knoflooksaus

€ 21

Garnalen in knaperige korst van panko/gestoomde roodbaarsfilet/gember/bosuien/op hout gerijpte sojasaus

€ 21

Dry aged Ierse short rib, langzaam gegaard, saus van vintage rijstazijn en gedroogde pruimen

€ 21

Gebakken hertenbiefstukjes, knoflook-ketjapsius, groenten

€ 19

Stoofpotje van Ierse sukade op zijn Sichuanees (pikant)

€ 19

Nagerechten

Gebakken banaan/kokosroomijs/spekkoek

€ 6

Witte chocolademousse/pure chocolade taart/crumble van pompoenpitten en pinda's/lotus wortel/roomijs van sesam

€ 7,5

Crème brûlée met kokos/lychee “bom”/sorbet van meloen

€ 7,5

Grand dessert (compositie van diverse nagerechtjes)

€ 9

IJscafe/mokka-,vanilleroomijs/koffie likeur

€ 6,5