Over ons

NI HAO is een toonaangevend Chinees restaurant, waar u meer kunt verwachten dan een Chinese maaltijd. Chef Jie Chen en gastvrouw Shuping Chen-Wu nemen u graag mee op culinair avontuur door “het Rijk van het Midden”.

Al bij binnenkomst zult u merken dat de oosterse sfeer een combinatie is van antieke Chinese meubels en moderne Chinese kunst, de harmonie van traditie en innovatie zult u ook op onze kaart terug vinden. Het intieme, besloten karakter van ons restaurant stelt u in de gelegenheid om in alle rust te genieten van de gerechten die wij met zorg voor u bereiden. Een keizersmaal geserveerd in zilveren schalen, een van onze menu’s of een gerecht van onze seizoenskaart, allemaal met dezelfde aandacht en toewijding.

Onze keuken is geinspireerd op de culinaire ontwikkelingen en vernieuwingen die de laatste tijd plaatsvinden in China. Authentieke ingrendienten, traditionele bereidingswijze met een hedendaagse presentatie. Zorgvuldig geselecteerde wijnen complimenteren de gerechten en doen de smaak nog beter tot zijn recht te komen. Wij adviseren desgevraagd graag bij het maken van een keuze.

fullsizeoutput_687