C h i s t r o (de Chistro kaart is niet beschikbaar op feestdagen)

Met onze nieuwe  Chistrokaart kunt u een aantal gerechten bestellen en delen met uw tafelgenoten. U krijgt dan de gelegenheid om de vele diverse smaaksensaties van onze  CuiChine  te ervaren.

In China kennen wij geen specifieke volgorde waarop de gerechten worden geserveerd, elk gerecht dat klaar is, wordt direct uitgeserveerd.

Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij gebruiken géén Ve-tsing.

Oesters Fine de Claire rauw tomaten-koriander salsa

€ 3,5 p.st./19 p.1/2 dozijn

Oesters Fine de Claire gestoomd/Tausie/granaatappel espuma

€ 3,5 p.st./19 p.1/2 dozijn

Kreeftsalade/vanille -chilli dressing

€ 11

Gestoomde kreeft (550 gram)/op hout gerijpte sojasaus/ramen noedels/Kantonese knoflook-gember tapenade Halve

€ 20

Gestoomde kreeft (550 gram)/op hout gerijpte sojasaus/ramen noedels/Kantonese knoflook-gember tapenade Hele

€ 39

Kantonese voorjaarsrollen/gefermenteerde rettich/zoetzure saus (2 stuks)

€ 6

Spies met kippendijenfilet/zoete sojasaus/scheutje saké (3 stokjes)/vegan

€ 7/7

Boeddhistisch Heiligenmaal (v) heerlijke mix van gewokte groenten, tofu en paddenstoelen

€ 8

Krokante envelopjes met garnalen/zoetzure saus (3 stuks)

€ 7

Gestoomde huisgemaakte Dim Sum (vlees-, gevogelte en garnalenvulling)/vegan

€ 9/9

Krokante tongfilet buideltjes/mango chutney (3 stuks)

€ 8

Gebakken zeebaarsfilet/gember-,bosui-oestersaus/granaatappel espuma/bosui-olie/Chinese worst

€ 9,5

Gepocheerde coquilles/tomaten-koriander salsa

€ 8

Gestoomde coquilles/knoflook/bosui/op hout gerijpte sojasaus (2 stuks)

€ 8

Geroosterde varkensvlees volgens Kantonees recept/zoete sojasaus

€ 8

Geroosterde buikspek/Hoisin saus/ingemaakte Chinese kool

€ 9

Geroerbakte kipfilet.varkensvlees en runderhaas/groenten/Shachasaus

€ 9

Gesauteerde lamsfilet/X.O. saus

€ 10

Geroerbakte runderhaas/groenten/paddenstoelen/Tausie saus/vegan

€ 9/9

Gestoomde roodbaarsfilet/gember/bosuien/op hout gerijpte sojasaus

€ 9,5

Black Tiger garnalen/knapperige korst van panko/ rode ui-tamarinde chutney/mango crème (4 stuks)

€ 10,5

Droog gebakken Black Tiger garnalen/paprika/bleekselderij/ koflook/gember/chilipeper/bosuien/5 spices

€ 10,5

Crunch van eendenfilet en groenten/5-spices/ijsbergsla (Vega)

€ 10/10

Iberico procureur/langzaam gegaard/ saus van vintage rijstazijn en gedroogde pruimen/kumquat

€ 10,5

Traditionele geroosterde eend/komkommer/prei/Hoisin saus/4 flensjes

€ 11

Geroosterde eend/meloen/granaatappel/frisse citroensaus

€ 10,5

Geroerbakte kipfilet/ groenten/cashewnoten/kwarteleitje/zoet-pikante Gongbao saus/vega

€ 9/9

Geroerbakte Poulet Noir (Label Rouge)/ bosuien-pesto/pinda's/sesam

€ 9

Stoofpotje van Poulet Noir (Label Rouge)/rijstwijn/shiitake/goji bessen/ginseng

€ 9

Sous vide gegaarde kalfswang/miso-koriander saus

€ 10,5

Gebakken Black Angus entrecôte/ koning zwam/soja-sesam vinaigrette/lotuswortel chips

€ 13,5

Verrassingsmenu "Le voyage de Marco Polo"

Als een van de pioniers onder Chinese restaurateurs presenteren wij met trots de nieuwe seizoenskaart. Afgestemd op de jaargetijden, op basis van verse producten en authentieke smaken… Mocht U toch geen keuze kunnen maken? Laat U zich dan verrassen door onze chef!

3 gangen    €  34 p.p.(minimaal 2 personen)

5 gangen     € 46 p.p. (minimaal 2 personen)

6 gangen     € 54 p.p. (minimaal 2 personen)

Keizerlijk eend menu

Deze onbetwiste klassieker uit ons twintigjarig bestaan, wordt op authentieke wijze bereid met een van de beroemdste streekproducten.

€ 39 p.p. (minimaal 2 personen)

Flensjes met geurige krokante lapjes eendenvel, Komkommer, prei en Hoisinsaus

~

Licht gebonden eendensoep gevuld met shiitake en bamboescheuten

~

Crunch van eendfilet met 5-spices op knapperige ijsbergsla

~

Reepjes eendenborst in Gongbaosaus geserveerd op teppan/geflambeerd met cognac

~

Iets lekkers uit onze dessertkaart

Chinees menu

€ 21 p.p.

Kippensoep of tomatensoep

Babi pangang
Foe yong Hai
Sate ajam
Koe lu yok

Vanaf 2 personen Tjap tjoy extra
Vanaf 4 personen Kip kerrie extra

Keuzemenu

Maak keus uit onze seizoenskaart, of stel uw eigen menu samen.

3 gangen € 34 p.p. (voor-, hoofd-, nagerecht)

Heeft U voorkeur voor een andere gerecht? Overleg het met uw gastvrouw.

Voor- & tussengerechten

Oesters Fine de Claire rauw tomaten-koriander salsa(niet te combineren in keuzemenu)

€ 3,5 p.st./19 p.1/2 dozijn

Oesters Fine de Claire gestoomd/Tausie/granaatappel espuma(niet te combineren in keuzemenu)

€ 3,5 p.st./19 p.1/2 dozijn

Zuurpikante soep met shiitake en bamboe scheuten (vegetarisch)

€ 6,5

Heldere kippenbouillon gevuld met Wantan

€ 7,5

Gestoomde huisgemaakte Dim Sum

€ 9

Flensjes met geroosterde eendfilet/komkommer/prei/Hoisin saus

€ 9

Crunch van eendfilet en groenten/5-spices/geserveerd op knapperige ijsbergsla (vegetarisch mogelijk)

€ 10

Gebakken zeebaarsfilet/gember,bosui,oestersaus/ granaatappel espuma/bosui-olie/Chinese worst

€ 9,5

Krokante envelopjes met garnalen, huisgemaakte zoetzure saus, buideltje van tongfilet, mango-gember chutney

€ 9,5

Gestoomde coquilles met knoflook/chips van coquille/sorbet van limoen en chilipeper

€ 12 (menu toeslag €2)

“Grande Entrée Surprise” diverse voorgerechtjes samengesteld door de chef v.a. 2 personen

€ 12,5 p.p. (menu toeslag €3)

Gestoomde kreeft (550 gram)/op hout gerijpte sojasaus/ramen noedels/Kantonese knoflook-gember tapenade(niet te combineren in keuzemenu) Halve

€ 20

Hoofdgerechten

Boeddhistisch heiligemaal een heerlijke mix van paddenstoelen en knapperige groenten

€ 19

Geroerbakte kipfilet/groenten/cashewnoten/kwarteleitjes/ zoete-pikante Gongbao saus

€ 19

Krokant geroosterde eend volgens traditioneel recept/Hoisin saus/seizoensgroenten

€ 22

Geroosterde eend/meloen/granaatappel/frisse citroensaus

€ 22

Teppan trio van varkensvlees, kipfilet en runderhaas/uien/paprika/Shacha saus

€ 22

Teppan van runderhaas/groenten/paddestoelen/Tausie saus

€ 22

Gesauteerde lamsfilet/XO saus, vergezeld door geroosterde buikspek en seizoensgroenten

€ 23

Gebakken zalmfilet/gekarameliseerde shiitake/groenten

€ 22

Teppan van Black Tiger garnalen/knapperige groenten/zachte knoflooksaus

€ 23

Garnalen in knaperige korst van panko/gestoomde roodbaarsfilet/gember/bosuien/op hout gerijpte sojasaus

€ 23

Iberico procureur/sous vide gegaard/saus van vintage rijstazijn en gedroogde pruimen

€ 22

Sous vide gegaarde kalfswang/miso-koriander saus/groenten

€ 22

Gestoomde kreeft (550 gram)/op hout gerijpte sojasaus/ramen noedels/Kantonese knoflook-gember tapenade(niet te combineren in keuzemenu) Hele

€ 39

Nagerechten

Gebakken banaan/kokosroomijs/spekkoek

€ 8

Crème brûlée met kokos/lychee “bom”/sorbet van Lychee

€ 9

Grand dessert (compositie van diverse nagerechtjes)

€ 11

Expresso/mokka-,vanilleroomijs/koffie likeur

€ 8

Chocolade taartje/rubychocolade lolly met noten, crumble van pompoen pitten en pinda’s/ witte chocolade-, bosvruchtenmousse

€ 9